Ga aan de slag met

Persoonlijk leiderschap

Individuele coaching is de beste investering die je kunt doen voor jezelf!

Je werkt hard en staat altijd voor anderen klaar. Met liefde, maar ondertussen ben je daar wel zo ver in gegaan dat er voor jouzelf weinig tijd meer is en je je vooral schikt in de plannen en meningen van anderen. Elke dag dat dat langer duurt, baal je er meer van.

HERKEN JE DIT?

 • Je snakt naar meer tijd voor jezelf. Even ontspannen. Weg uit die sleur. Iets doen wat jij leuk vindt zonder dat je je daar schuldig over voelt. Maar al die vragen en verzoeken die je van iedereen krijgt tollen in je hoofd. “Kun jij vandaag wat werk overnemen?”, “Mam, heb je die zwarte trui al gewassen? En kun je me vanavond om 21 uur ophalen?”, “Schat, wil je …”. Steeds vaker denk je: “Aaargh, waarom moet ik altijd alles voor iedereen regelen? Ik ben er zo ontzettend klaar mee!”
 • Je past je vaak aan aan de meningen van anderen. Omdat je je ouders niet teleur wilt stellen, omdat je geen zin hebt in ruzie met je collega’s of je partner, omdat je je vriendinnen een plezier wilt doen. Kortom, je houdt met iedereen rekening en vergeet daarbij jezelf. Je vindt dat het nou wel eens tijd wordt dat je vaker doet wat jou gelukkig maakt.
 • Je hebt je al zo vaak voorgenomen om nu echt het roer om te gooien. Om je eigen keuzes te maken. Je hart vaker te volgen en niet langer klakkeloos te doen wat anderen van je verlangen. Maar toch, als je eerlijk bent weet je dat er ook het afgelopen jaar weinig van terecht gekomen is.

 

HOE ZOU HET ZIJN:

 • Als je nee durft te zeggen als je dat wilt en je vaker tijd voor jezelf hebt zonder dat je je daar schuldig over voelt?
 • Als je je eigen mening kunt geven en je dingen doet waar je blij van wordt zonder dat er gedoe ontstaat?
 • Je je niet langer laat leven door de waan van de dag en de plannen van anderen, maar in plaats daarvan je eigen keuzes maakt en nu echt in actie komt?

Dat is mogelijk als je nu het besluit neemt om niet langer te twijfelen en aan de slag gaat met het coachtraject “Persoonlijk leiderschap”!

HOE ZIET HET TRAJECT ERUIT?

 • 5 coachgesprekken van in totaal ruim 6 uur
 • Tussentijdse opdrachten
 • Een training om  te leren hoe je nee zegt inclusief een duidelijk stappenplan

AAN HET EINDE VAN HET TRAJECT

 • Kun je nee zeggen zonder dat je  je schuldig voelt en zonder dat er gedoe ontstaat
 • Heb je voldoende zelfvertrouwen om uit te komen voor je mening zonder dat daar ruzie van komt en durf je te kiezen voor wat jij het liefste wilt
 • Kies je doelbewust en zonder schuldgevoel voor het leven wat jij wilt leiden en zet je de stappen die daarvoor nodig zijn

Investering voor dit traject is 897 euro incl. BTW. Gespreide betaling is mogelijk. Je betaalt dan in 3 termijnen van elk 305 euro.

Ja, dat wil ik!

"Het gevoel dat Cindy weet wat ze moet doen om bij mij resultaat te bereiken/ beweging te creëren is tijdens onze gesprekken alleen maar sterker geworden. Alsof ze voortdurend op een vriendelijke manier tegen me zegt: Ik begrijp je struggle, echt. En ook waar het vandaan komt. En wát ga je er nu concreet aan doen? Punt."

"Ik denk best veel na over wat ik kan gaan doen, hoe ik iets kan gaan doen. Mijn uitdaging is meer doen en minder denken, afvragen. Ik kan heel veel en dat heeft Cindy me weer laten zien."

"Fijne uitstraling, open en leeft zich in in mijn situatie. Reflecteert naar eigen ervaring en oplossingen. Is scherp in waar ik omheen draai. Was soms een Mentor wanneer ik het nodig had en soms een coach die vraagt waar ik denk dat de oplossing ligt. Top dus!"