Over mij

Na een paar jaar te hebben rondgelopen met vragen als “wat vind ik leuk” en “waarvoor wil ik mijn talenten inzetten” viel in 2017 het kwartje. In al die jaren als werknemer in allerlei verschillende functies op diverse afdeling binnen de financiële dienstverlening haalde ik de meeste energie uit het contact met mensen. Anderen iets mogen leren, ze te coachen. De diepte in door vragen te stellen, te luisteren, te spiegelen. En hoe vaak was mij niet al gevraagd waarom ik geen trainer of coach werd?

Was het toen gelijk geregeld? Nee, uiteraard niet. Wikken, wegen. Want ja, die baan gaf me wel elke maand een goed salaris en ik heb er onwijs veel geleerd, gelachen (ja, en ook gehuild) naast het harde werken. Durfde ik dat allemaal achter me te laten en een nieuw (onzeker) avontuur aan te gaan? En hoe dan?

Om een stevig fundament onder mijn praktijkervaring te leggen heb ik zowel een trainersopleiding als een coachopleiding gevolgd. Maar nog voordat die laatste was afgerond heb ik mijn baan opgezegd. Want hoe goed ik het al die jaren ook had gehad, er was iets groters, iets mooiers waar ik mijn talenten professioneel voor in wilde zetten.

En zo is Cinz Training & Coaching geboren.

Ik hou ervan om me te blijven ontwikkelen. Dat doe ik door het volgen van opleidingen en trainingen, door het lezen van boeken en het voeren van persoonlijke gesprekken.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat het waarmaken van je dromen en het oplossen van problemen niet altijd vanzelf gaat. Dat het echt niet altijd makkelijk is het anders te willen of te moeten doen. Dat je soms gewoon niet weet wat je wilt of hoe je daar moet komen. Dat het je onzeker kan maken om alle zekerheid achter je te moeten laten.

Coaching en training hebben mij geholpen om te durven kiezen voor mijn passie. Om de stappen te zetten die nodig waren (en zijn) om mijn doel te bereiken. Dat brengt me elke dag veel energie en plezier en dat gun ik anderen ook!

Persoonlijke aandacht
voor
jouw persoonlijke ontwikkeling

Omdat er altijd een mogelijkheid is, omdat je nooit te oud bent om te leren!

En verder:

  • Ik kan goed en met aandacht luisteren, ook tussen de regels door
  • Ik prikkel graag met mijn vragen
  • Analytisch sterk, empathisch en leergierig
  • Soms confronterend, altijd eerlijk en met respect
  • Ik denk graag mee en hou ervan creatieve oplossingen te bedenken
  • Ik bied interactieve trainingen waarbij je de theorie direct in de praktijk brengt
  • Professioneel opgeleid tot trainer en erkend coach met StiR keurmerk

Ben ik voor jou de juiste coach en / of trainer? Wil je kennismaken of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met me op. En eerst mijn Linkedin profiel checken mag natuurlijk ook 😉

Ik wil graag vrijblijvend contact