Nee zeggen zonder gedoe

Doe mee met de workshopNee zeggen zonder gedoe’!

Het fijne aan vakantie is vaak het gevoel van vrijheid en ruimte in je agenda. Dat je eindelijk kunt genieten van je langverwachte vrije tijd, leuke uitjes en ontspanning. Niet meer steeds op de klok hoeven kijken, niet van afspraak naar afspraak rennen, maar zelf kunnen bepalen wat je met je tijd doet en met wie je die tijd doorbrengt.

Na een heerlijke periode kan het idee dat je weer geleefd wordt door een volle agenda echter als een donkere wolk boven je laatste vakantiedagen gaan hangen.

Dat kan anders

Stel je eens voor dat je vol zelfvertrouwen nee kunt zeggen tegen verzoeken die niet passen bij jouw persoonlijke prioriteiten. En dan zonder dat daar gedoe van komt… Dat zou toch heerlijk zijn?

Hoe?

De workshop “Nee zeggen zonder gedoe” biedt jou krachtige inzichten en concrete handvatten om je agenda te beschermen zonder de waardevolle relaties om je heen te schaden.

Ben je erbij?

Leer nee zeggen zonder gedoe

Meld je aan en gun jezelf de volgende voordelen:

 • Waardevolle inzichten

  Je krijgt een beter inzicht in waarom het vaak zo moeilijk is om nee te zeggen en hoe je dat kunt ombuigen.

 • Concrete handvatten

  Tijdens deze interactieve online workshop leer je hoe je op een respectvolle en constructieve manier nee kunt zeggen zonder je schuldig te voelen of jezelf in allerlei bochten te moeten wringen om anderen tevreden te stellen. Je leert de vaardigheden om nee te zeggen en hoe je daarmee je eigen grenzen kunt bewaken. Waarbij je duidelijk bent zonder een ander de gordijnen in te jagen.

 • Handig stappenplan

  Na afloop ontvang je een concreet stappenplan om nee te zeggen. Zodat het niet bij mooie inzichten blijft, maar je ook echt weet (en kunt nalezen) welke stappen je moet zetten om op een vriendelijke en duidelijke manier nee te zeggen op vragen die een gezonde en plezierige agenda in de weg zitten. 

 • Professionele groei en meer tijd voor belangrijke zaken

  Door niet meer op alles ja te zeggen, komt er ruimte voor zaken die je echt belangrijk vindt. Dat geeft focus en zorgt ervoor dat je makkelijker je doelen bereikt. Zowel zakelijk als privé

"Met wat ik nu weet voelt het minder heftig
om nee te zeggen en kan ik diegene daarna
ook nog prima in de ogen kijken"

Door deel te nemen, investeer je in jezelf en creëer je de mogelijkheid om ook na deze zomer te blijven genieten van de dingen er voor jou toe doen.

Gun jezelf de vrijheid om de regie te pakken (en te houden) over je eigen agenda en een goede balans te vinden tussen wat je zelf wil en de relaties met de mensen om je heen.

Zeg niet langer ja om anderen te pleasen terwijl je je tijd liever anders doorbrengt en schrijf je nu in voor de workshop “Nee zeggen zonder gedoe”.

Investering

De investering voor deze live online workshop is 42,50 euro inclusief BTW, nieuwe inzichten, waardevolle tips,  aandacht voor jezelf en een concreet stappenplan.

De workshop wordt live en interactief gegeven via Zoom. Ik werk met een klein groep zodat er voor iedereen veel persoonlijke aandacht is. Zonder reistijd en met je favoriete drankje binnen handbereik.

Wanneer

Op dit moment heb ik 1 workshop gepland: 

 • Vrijdag 25 augustus – 10.00u tot 12.00u
Doe je mee? Meld je dan gelijk aan!

 

Let op: De workshop “Nee zeggen zonder gedoe” is een unieke kans om deze zomer te werken aan meer controle over je eigen agenda. Omdat ik altijd met kleine groepen werk, zijn er maar een beperkt aantal plekken. Wacht dus niet te lang en verzeker jezelf van deelname, zodat je ook na de zomer dat gevoel van vrijheid en leuke dingen doen kunt vasthouden!